Mugloje įvyko Move Week ( Judėjimo savaitės ) Nacionalinių koordinatorių susitikimas

2016 vasario 25-28 Mugloje (Turkijoje) įvyko Europinio projekto, Move week nacionalinių koordinatorių susitikimas, kuriame dalyvavo 20  nacionalinių koordinatorių ir judėjimų agentų iš skirtingų Europos šalių. Dalyviai dalinosi savo patirtimi organizuojant renginius, buvo susitikimai su vietos valdžia, kuriose buvo kalbama apie sporto ir kultūrinių renginių organizavimą, fizinį aktyvumą ir turizmą skirtingose amžiaus grupėse, savivaldybių svarbą organizuojant renginius.

20160219_092009

Taip pat buvo kalbama apie ateinančius Move Week renginius. Move Week šiais metais įvyks gegužės 23-29 dienomis. Blogiausia naujiena ta, kad ISCA neskirs finansavimo Move Week renginiams, atributikai ir kitiems būtiniems dalykams, kurie padeda geriau pravesti Move Week renginius.

 

Be Move week renginių, buvo kalbama ir apie būsimus europinius renginius, kuriuos Nemunas vykdys su kitais europos partneriais. Numatyti renginiai, kaip „Diena be lifto“ „Flashmob“, „Europine fitneso diena “ ir „Europinė sporto diena mokyklose“  apie šiuos renginius ir registracijas į juos pranešime vėliau.

Jums taip pat gali būti įdomu...

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.